5.1.2013

Kirjepapereiden järjestelyä

 Uuden vuoden aattona aloin järjestelemään kirjepapereitani. Mulla on tällä hetkellä kolme poikapuolista kirjeenvaihtokaveria, eikä heille mielellään laita mitään sydän- tai kukkakirjepapereita, vaan sellaisia poikamaisempia. Tytöille mulla on selvästi enenmmän kirjepapereita kuin pojille, mutta onhan mulla tyttökirjeenvaihtokavereitakin enemmän. Nyt on helpompi kirjoittaa kirjeitä pojille, kun ei tarvitse kaikkien papereiden seasta alkaa kaivaa sopivia kirjepapereita. :)

Esimerkkejä kirjepaperista pojille
Esimerkkejä kijrepapereista tytöille
Nyt kirjepaperit pojille on kulmalukkokansiossa ja paperit tytöille on korissa.

5 kommenttia:

 1. Mistä yleensä ostat kirjepapereita? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enimmikseen ostan kirpputoreilta, mutta joskus myös Suomalaisesta kirjakaupasta tai Prismasta :)

   Poista
 2. On muuten ihan syvältä ku ei nykyään oikein myydä kirjepapereita! Muistan joskus viis vuotta sitten, Suomalainen kirjakauppa oli oikea kirjepapereiden mekka.. Siellä oli niitä ihan älysti! Nyt on huvennu jo varastot mullakin enkä tiedä mistä niitä sitten saisi lisää.. Kaikki tuntuu olevan semmosia missä on joku erittäin lapsellinen kuva ja viivat 10cm päässä toisistaan! Ei niihin edes mahdu kirjottamaan D::

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kyllä samaa mieltä! Ennen kirjakaupat ja Tiimarit oli täynnä kaikkia ihania kirjepaperita ja vieläpä edullisesti! Nyt jos kaupasta jotain löytää niin ne on sitten joko tosi kalliita tai muuten vaan huonoja niinkuin jo kirjoitit!
   Onneksi kirppareita joskus ainakin itse löydän hyviä kirjepapereita! :)
   Netistähän niitä kirjepapereita vois tilailla, mutta itse ainakaan en siihen ole ryhtynyt vaikka tosi ihania kirjepapereita ois tarjolla!

   Poista
 3. Se on inohttavaa kun ei meinaa löytää kirjepapereita mistään u_u itse olen miettinyt, josko eBaysta tilaisin jotain, kun siellä näyttää olevan kirjesettejä :'DD Nykyään olen itse tehnyt kirjepepreit/koristellut niitä ^^

  VastaaPoista