28.5.2013

Kesäsuunnitelmia

Tätä mä oon odottanut. Vapautta, jotta pääsisin kirjoittelemaan ja päivittelemään tänne. Nyt ikuisuuden kestänyt koeviikko on vihdoinkin loppusuoralla ja tuntuu kyllä ihanalta! Huomenna olisi vielä englannin koe, mutta siihen ei tarvitse lukea niin paljoa. Huomenna oikeasti tavallaan alkaa loma, tai ainakin se aika kun voi tehdä mitä vain eikä tarvi ajatella mitään koulujuttuja!

Kesällä mä haluan kirjoitella hurjan paljon kirjeitä! Mun tavoitteena on hankkia lisää kirjeenvaihtokavereita. Kaikista ihanista maista ympäri maailmaa! Mä oon jo tänne kyllä jo useamman kerran tainnut kirjoittaa, että mä saan kirjeitä tosi harvoin. Tähän mä todellakin haluan muutoksen, kun kirjeitä niin rakastan. Mulle tulinkin viime viikolla kaksi kirjeenvaihtopyyntöä Ameriikasta ja Ukrainasta. Molemmat otin mielelläni vastaan!

Lisäksi yksi tavoitteista kesällä on laittaa seinälle kiva kollaasi mustavalkoisista postikorteista! Onko teillä kesälle suunnitelmia, posteihin tai muuhun liittyen? :)

6 kommenttia:

 1. Oli kuin olisin tekstin itse voinut kirjoittaa, ainakin puoleen väliin asti. :D Englannin koe enää siis jäljellä ja siinä se sitten olikin !
  Ite en malta odottaa että pääsee taas "vapaasti" kirjoittelemaan ilman sitä jatkuvaa kokeisiin lukemista tai muuta kouluun liittyvää. :)
  Onnea huomiseen kokeeseen ja hyvää (ainakin melkein) loman alkua! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe kuullostaapa kyllä tutulta! Kiitos piristävästä kommentista :-) Huomenna puolen päivän jälkeen ollaan jo vapaita! Pitää kans kokeiden loppumisen jälkeen käväistä postissa postimerkkiostoksilla ennen kuin ne kallistuu lauantaina! :/

   Poista
 2. Ite aion saada kaikki kirjeet kirjotettua ja tähdätä siihen että ees yhen päivän ajan olis nii ettei olis yhtään kirjettä vastattavana vaan oottelisin kaikilta kirjekavereilta postia - ei oo tapahtunu yli vuoteen!
  Ja jos kerranki saisin luettuu ainaki sen 5 kirjaa loman aikana.. :D Haluun vaa rentoutuu ja näyttää kirjekavereille etten oo unohtanu niitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikuttaapa, etä sulla on kirjeenvaihtokavereia melkoisen paljon! :D kesällä on kyllä ihanasti aikaa tehdä just sitä mitä haluaa! :-)

   Poista
 3. Itsekin aion hankkia lisää kirjekavereita. Yksi tyttä Sveitsistä kirjoittaa nopeasti takaisin, ja samaten myös Etelä-Korealainen vaihtari, mutta posti sinne ja takaisin kulkee niin hitaasti. Mun mielestä vois postilaatikkoon tulla kirje vähintään joka toinen päivä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, itsellekin kelpaisi kyllä kirjeet useammin kuin pari kuukaudessa! Kesällä vieläpä on nbiin hurjasti aikaa kirjoitella :)

   Poista