20.9.2013

Pikkupaketti Turkkiin

Mulla on jonkin aikaa ollut tuollainen rasia säästössä, jossa ostin joskus postikortteja kirpparilta. Mä oon miettinyt että tuossa vois joskus lähettää jotakin ja nyt se tuli käyttöön. :) (Oli muuten vähällä etten ois raaskinut käyttää sitä ;) ) Turkkiin lähetin swappina tarroja, pikkuvihkon, pakettikortteja, hiuspinnin ja suklaata.

10 kommenttia:

 1. Miunkin mielestä tuo rasia on kaunis! :-)

  VastaaPoista
 2. Hei mä on miettinyt tällästä kysymystä, että postin sivulla lukee, esimerkiksi jos USA:hahn lähettää postia niin lukee maataloustuotteita ei saa lähettää, mut voiko suklaata esimerkiksi lähettää?: D ku siin on maitoo :D joo tää on varmaan maailman tyhmin kysymys mut pakko oli kysyy ku en tiiä yhtään haha :D

  VastaaPoista
 3. Ihana :D
  Mun piti googlata mitä maataloustuotteet on ja siellä luki että ne on pakkaamattomia ja jalostamattomia tuotteita, ja sitähän suklaa ei oo. :) Eli pitäis saada lähettää!

  VastaaPoista
 4. Voi kiitos paljon, heh mää mun kysymykset on hyvin fiksui haha :D
  Ainii mun piti viel kysyy sitä et yks etelä-korealainen tyttö kysyi multa et mikä mun "postcode" on niin onko se sit niinku näin et FIN-ja sit mun asumiskaupungin postinumero?
  Ja sit viel sitä et ku postin sivulla sanotaan ettei pysty priority maksikirjet lähettämään postilokero osotteeseen niin kuinka mää sit tiän että se ei oo postilokero osote, haha :D ? Joo kuten huomaat on alottelija viel näis jutuis heh :D

  VastaaPoista
 5. Mitä tahansa saa kysellä ja mä yritän parhaani mukaan vastata! :)

  Musta tuntuu että Suomen osoitteessa se postcode on postinumero. Varmaan hän sen takia kysyy kun joissakin ulkomaiden kuorissa ja paketeissa on sellainen kohta postcodelle. Kunhan hän vaan laittaa sun osoitteen ihan normaalisti niin pitäis tulla perille. :)
  Hmm en ookaan ikinä törmännyt tuohon postilokerojuttuun ja samalla kyllä kaikki on menny perille. :D Esim. Pikku kakkosessahan on se osoite
  Pikku kakkosen posti, PL 347, 00101 Tampere 10 (;D) niin siinä on vaan tuo postilokero, ei mitään oikeeta osotetta. Suosittelen vaan huoletta lähettämään, en usko että paljon kenenkään yksityishenkilön osoite ois postilokero-osoite :)

  VastaaPoista
 6. Selvä juttu, kiitoksia taas paljon :)
  Sulla on muuten aivan ihana blogi :)

  VastaaPoista