11.10.2013

Lähetetty kirje Algeriaan ja postia Turkista

 Kirje Algeriaan. Mukaan laitoin pari korttia, teepussin ja pikkulipun.
Pieni pakerri Turkista. Erityisesti tykkään tuosta kirjanmerkistä. Häneltä saamassani kangaskassissa on sama kuva. :)

5 kommenttia:

 1. Oi, ihastuin sun blogiin heti, ja nyt minullakin heräsi halu saada kirjeystävä ulkomailta :D Olen selaillut jo useita nettisivuja, mutta en löydä mistään mitään sopivaa.. Oisko sinulla ehdotuksia, tai vinkkejä? Kävin myös studentsoftheworld- sivulla, mitä ehdotin jossakin postauksessasi, mutta siellä ihmiset haluavat vain mailata sähköpostitse. Minä taas haluaisin säilyttää perinnettä ja kirjoittaa paperille käsin (ja lähetellä ehkä muutamia muumitikkareita :D). Onko sinulla tiedossa joku nettisivu osoite, johon voisi registeröityä (antamatta kuitenkaan asuin osoitetta heti, ja mikä olisi maksuton, ja luotettava), tai josta voisin löytää snail mail -kirje tovereita? Minulla ei ole koskaan ollut kirjekavereita, ja sen takia olisi niin kiva saada edes yksi jostakin ulkomailta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse kyllä kirjekavereiden haussa suosin Students of the world- sivustoa, Sehän riippuu ihan henkilöstä mitä he haluavat, kirjeiden vai sähköpostien kirjoittelua. Suosittelen kyllä jatkamaan etsiskelyä sillä sivulla. :-)
   Nykyään mä oon löytänyt useita uusia kirjekavereita Instagramin kautta ja kirjeenvaihtopyyntöjä satelee kyllä sillä sivustolla kuviini kommentteina. Siellä on monia sellaisia käyttäjiä, joilla on vaan kirjeenvaihtopainotteiset profiilit, siis kuvia vain kirjeenvaihtoon liittyen. :)
   Musta kans Inter Pals- sivusto on ihan kiva, aluksi voi jutella sillä sivustolla ja sitten ehkä alkaa kirjeenvaihtoon. Niillä Interpals-käyttäjillä lukee aina profiilissaan mitä he haluaa, kaveruutta, kirjekaveruutta, sähköpostittelua tai muuta. :)
   Noihin sivustoille ei tarvitse antaa kotiosoitetta, se annetaan sitten sille henkilölle henk. kohtaisesti :)
   Toivottavasti tästä oli jotakin apua... D:

   Poista
  2. Kiitos paljon näin pitkästä vastauksestasi Jenni! Ihanaa kun olet näin ystävällinen kaikille! Ja tykkään tosi paljon siun blogistasi :) Pitää jatkaa etsimistä, ja ehkä minäkin voisin tehdä Instagramin. Se on varmasti aika kätevä :)

   Poista
  3. Voi kiitos paljon ihanasta kommentista! :-)

   Poista