2.5.2014

Postia Hong Kongista

Hong Kongilainen kaverini tykkää kovasti valokuvaamisesta ja hän itsekin innostui siitä, kun sain syntymäpäivälahjaksi järjestelmäkameran. Hän päätti ostaa itselleen uuden kamerajalustan, ja kysyi minulta haluaisinko hänen vanhan jalustan, hän kun ei sitä enää tarviste. Mikä ettei, olisihan jalusta kiva saada. :D
Eräänä päivänä sitten postissa odotti kamerajalusta! :) Tuossa on kyllä pieni vika, sillä yksi osa on aika löysä ja sen takia kamera saattaa pudota tuosta. Ehkä sen saisi jollakin tavalla korjattua.

Me ollaan tämän hong kongilaisen kanssa alettu kirjoittaa tällaista kiertävää päiväkirjaa. Me kirjoitetaan viikon ajan päiviemme tapahtumista, ja sitten lähetetään se takaisin toiselle. Tuo oli kyllä kiva idea, ja tuota on mukavaa koristellakin!

4 kommenttia:

 1. Moi, varmaan vähän kiva saada jalusta. Ehkä sen ongelmankin saa korjattua. Ja tosi kiva iea toi päiväkirja. :)

  VastaaPoista
 2. Moi, hei ihan tällee kysyn, että kuinka paljon keskimäärin esimerkiksi lähettäminen economylla kestää esimerkiksi Etelä-Koreaan, kun sinne oon aina vaan lähettänyt prioritylla, niin olis kiva tietää sun kokemuksia!! :)
  Sulla on muuten tosi ihana blogi!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei itsellä ihan hirveesti oo kokemusta Etelä-Koreaan postin lähettämisestä, tai yleensä en oo vaan oikeastaan oo ollut tietoinen missä ajassa postit sinne on menneet perille. Kysyin mun kaverilta, joka on lähettänyt postia sinne enemmän kuin mä, ja se sanoi että paketti sinne menee economy-luokassa noin 2-3 viikossa, kirje tai kortti varmaan melkein samaa luokkaa, saattaa nopeamminkin. :)

   Kiitos paljon!

   Poista
  2. Selvä juttu, kiitos paljon tiedosta!! :) meneekin sit yllättävän nopeasti perille!! :) melkein sama kun priorityssä!! :D

   Poista