10.12.2011

Postimerkkejä

Tulipa eilen asioitua postissa. Harmikseni lempimyyjäni ei ollut siellä töissä silloin! :D Jouduin sitten tyytymään toisen henkilön palvelemaksi. Paras kaverini on myöskin postcrossaaja. Hän suositteli mulle eräitä postimerkkejä, jotka kuulemma olivat saaneet paljon kehuja muilta postcrossaajilta. Kysyin että olisiko siellä sellaisia merkkejä, ja niitähän löytyi. Kyseessä on siis tälläiset vihannes-postimerkit joita saa itse koristella mukana olevilla  tarroilla. Aika hauskoja postimerkkejä mun mielestä. :) En ollutkaan ennen nähnytkään tuollaisia!


6 kommenttia:

 1. heei tosi kiva täää sun tausta täs, kui oot saanu sen tollaseks 'yhteneväks' ku mul tulis vaa jotai ihme ruutui :D et varmaa tajunnu mut kuiteski tosi kiva (=

  katskuks.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Ihana tausta :) Toi postcrossing kuulostaa tosi kivalta!

  http://annika-followyourdreams.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. waau ihastuin sun blogiin.. .__. jotenki tosi söpö (:

  ja mun http://lehtokurppa.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. Katsku: Kiitos, kiva kun tykkäät !:) Oon saanut negatiivisiakin kommentteja taustasta, mut näköjään erilaisia mielipiteitä on! :)
  Annika: Kiitti :)Niin, sitä se onkin! Suosittelen kyllä llittymään. Jos kiinnostus lopahtaa niin sen postcrossingin voi kyllä lopettaa heti jos siltä tuntuu :)
  Oonau: Voi kiitos :))

  VastaaPoista
 5. kiva että oot löytäny oman erikoisen tavan pitää blogia! valitettavasti se ei vaan oo mulle tehty :( Käy kuitenkin tsekkaa jos tykkäisit mun! :)
  http://heartfullest.blogspot.com/

  VastaaPoista