31.12.2011

Jes, eilen nimittäin sain kirjeen Sloveniasta! :) En ole saanut kirjeitä viikkoihin, ja ihanaa nyt päästä kirjoittelemaan. Eilen kävin kirpputorilla, ja mitä löysinkään, söpöä kirjepaperia sekä kortteja! Mulla on ihan kauheasti kortteja säästössä, yli parisataa. Mulla ei oikeastaan koskaan tule ostettua kortteja kaupasta, vaan suurimman osan korteista ostan kirpputoreilta. Kirppiksiltä löytää tosi kivoja kortteja halvalla. :) Mua ärsyttää kun kaupoista ei nykyään enää löydä hyviä kirjepapereita! Kun olin pienempi, kirjakaupoista ja Tiimareista löysi monia erilaisia kirjepapereita, mutta nykyään valikoimat ovat surkeat. Ajatellaanko että kukaan ei enää harrasta kirjeiden kirjoittelua? Jos joskus pääsisin matkustamaan esimerkiksi Kiinaan, Japaniin tai Koreaan, olisi varmaa että en tulisi kotiin ilman uusia kirjepapereita. ;)

Hyvää uutta vuotta kaikille! :)
 
16 kirjepaperia ja 8 kuorta 0,70 e

6 kommenttia:

 1. Oi onpa ihanat!

  Suomessa on kyllä aika karun rumia kirjepapereita. Vaikken enää kamalasti kirjoittelekaan, niin aina tuntuu innostuvan jos näkee jossain myytävän niitä! Jos yhtään viitsii tai kiinnostaa, kannattaa katsoa myös huutonetistä :3 Itse olen ostellut sieltä ihania papereita melko halvalla ♥

  Ihanaa uutta vuotta!

  VastaaPoista
 2. ihana tää ulkoasu aw!! ;3

  http://saraslifee.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Ihana ulkoasu! (:

  http://saara-kissntell.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. Miten sä sait kirjeen Sloveniasta ?
  Siis ihan Postcrossingin kautta vai joltain erilliseltä sivustolta ? :o

  ~http://poikakannella.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. Honey: Kiitti, munkin mielestä se on söpöä :)

  suvy: Voi kiitos, hyvää uutta vuotta sullekin! :) Okei, en siis ole ainoa joka ajattelee näin! Mä aina joskus katson kirjepapereita tuolta huuto.netistä. Koskaan en oo koskaan sieltä mitään itselle ostamut, mutta ehkä joskus. :)

  Sara ja Saara: Kiitos, kiva kun tykkäätte :)

  Reetta: Mulla on siis slovenialainen kirjeenvaihtokaveri ja oon löytänyt hänet students of the world sivustolta :)

  VastaaPoista