6.1.2012

Postia Etelä-Koreaan ja Sloveniaan

Huomenna olisi tarkoitus käydä postissa postittamassa paketti Etelä-Koreaan ja Sloveniaan. Olin saanut Etelä-koreasta parikymppiseltä naiselta postcrossingissa swap-pyynnön. Tämä nainen on kiinnostunut Suomesta, joulupukista ja muumeista. :) Mulla on ollut säästössä monia muumi-juttuja, mutta ei ole ollut oikeastaan muumi-faneja joille niitä voisi lähettää. Pakettiin laitoin nämä:
Kiiltokuvia

Suomi-tarroja, jotka ostin kirppikseltä aikoinaan
Muumi-kortti. Ostin kirpputorilta, mutta alunperin ostettu Muumimaasta.

Joulupukin pajakylä-kortti. Tämänkin aikoinaan ostin kirpputorilta.


Muumitikkareita


MuumipurkkaaSalmiakkia
Olen saanut jo monta lukijaa, ja minua kiinnostaisi tietää, että miksi juuri sinä olet kiinnostunut blogistani, ja alkanut lukemaan sitä. Onko kenties sinulla itselläsi kirjeenvaihtokavereita tai harrastatko postcrossingia? Pistäkää kommenttia tulemaan! :)

10 kommenttia:

 1. Ihania muumijuttuja! :D

  Mun mielestä on mielenkiintosta seurata mitä kaikkea sieltä jostakin päin maailmaa tulee ja tuo vaikuttaa niin hauskalta! :D

  VastaaPoista
 2. Vitsin ovela blogi, en ookkaa ennen nähny tällasta :D Erilainen, tykkään! :)

  VastaaPoista
 3. Mäkään en oo ennen törmännyt samantyyliseen blogiin :)Omastakin blogista löytyy hiukan vastaava, lyhyt, postaus nimellä "Paketti Kreikasta", jos kiinnostaa :)

  minnasworld.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Ihana idea ja ulkoasukin aivan ihastuttava! Taidankin jäädä lukijaksi. :)

  VastaaPoista
 5. Sun blogilla on aivan tajuttoman makea idea! Tykkään todella paljon! (:

  VastaaPoista
 6. Löysin sun blogin, kun aloitin postcrossauksen alle pari viikkoa sitten. Blogisi innoittamana aloittelen nyt myös kirjeenvaihtoa (Intiaan ja Tunisiaan).

  ivylilycrafts.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla tämä! Toivottavasti löydät hyvät ja pitkäaikaiset kirjeenvaihtokaverit! Minä ainakin kovasti tykkään kirjeenvaihdosta, ja olen huomannut että englannin kieleni on parantunut huomattavasti postcrossingin ja kirjeenvahdon avulla. :)

   Poista
 7. Moi, Jenni!
  Löysin ihanan blogisi täysin sattumalta ja oli hauska huomata, että muutkin ovat innostuneita kirjeenvaihdosta. Itselläni on kirjekavereita Singaporesta, Amerikasta, Irlannista ja Kiinasta.
  Saanko linkata blogisi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Mukava kuulla että sullakin on kirjeenvaihtokavereita! :) Sulla oli kans tosi mukavan oloinen blogi, tykkään! Saat linkata blogini, kiitos! :)

   Poista