24.8.2012

Viimeaikaisia posteja

Syksy tuli ja koulut alkoi, samalla meni myös se jatkuva vapaa-aika. Enää ei löydykään niin paljoa aikaa postien kirjoittamiseen. Postia on kuitenkin ihanaa saada, se tuo kivaa piristystä, ja aina koulun jälkeen jännittää että olenko saanut postia vai en. Onneksi viikonloppuisin ehtii postaillakin, ja ajattelin esitellä teille viimeaikoina saamiani ja lähettämiäni posteja. Lisäksi olen saanut muutakin postia kuten paketin hongkongilaiselta kirjeenvaihtokaverilta, siitä voisin postauksen tehdä myöhemmin.
Ajattelin juuri, että haluaisin uuden kirjeenvaihtokaverin ulkomailta. Minulle oli tullut kuin tilauksesta kirjeenvaihtopyyntö sähköpostiini Marokosta. Henkilö oli juuri sopivan ikäinen ja hänen äidinkielensä, maansa ja kulttuurinsa vaikuttivat mielenkiintoisilta. Kuvassa on ensimmäisen kirje, jonka sain tänään valmiiksi. Mukaan laitoin myös hänen nimellään varustetun grafiittisabluunakirjoituksen.
Venäläinen postcrossaaja tykkäsi Muumeista, postimerkeistä ja Diddlstä, joten päätin yhdistää nämä aiheet samaan postiin. Valitsin hänelle muumikortin, ja taittelin kirjekuoren muumi-lehdestä. Lisäksi laitoin mukaan muutaman suomalaisen postimerkin ja muumikuvia. Korttiin on liimattu Diddl-tarroja.
Tämän kortin lähetin amerikkalaiselle postcrossaajalle. Hänen ykköstoiveensa oli keijut, mutta minulta ei sellaista valitettavasti löytynyt. Minulle kuitenkin tuli mieleen että tämä kortti saattasi olla hänen tyyliinsä, jotain niin satumaista tässä on.
Ihana kortti Venäjältä

Tämän Ruotsin puolelta ostetun kortin lähetin Venäjälle. Hän toivoi kortteja erilaisista menopeleistä, kuten mopoista, joten päätin lähettää hänelle tämän.
Olin yllättynyt, kun sain tämän kortin Suomesta! Tämä on mielestä ni ihana kortti ja lähettäjä on ilmeisesti ostanut tämän Filippiineiltä.
Tykkään kovasti muiden maanosien villieläimistä, ja norsut on yks mun suosikeista. Tämä kortti oli tosi mukavaa saada Ameriikasta.
Oli jotenkin hauskaa saada alunperin Suomesta ostettu kortti Kanadasta, muumit on aina kivoja ja se että kortti on tehnyt isomman mutkan tuo kortille tunnearvoa! :D
Tämän mustavalkoisen kortin sain Alankomaista.  Kuvassa on muotistudio, jossa naiset ovat työskentelemässä, ja tekemässsä mekkoa käsin prinsessa Julianalle.

4 kommenttia:

 1. Heii Jenni!:)
  Ihanaa huomata että olet taas postannut,ryhdyin oikopäätä lukemaan. Ihania juttuja olet saanut ja lähetellyt,oletko saanut lähettämääni korttia?:) Jos et niin lähetän kyllä uuden mielelläni:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen saanut korttisi, se oli tosi kiva ja kesäinen :) Kiitos paljon! :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Olen saanut, ja perjantaina laitoin kirjeen sulle. :)

   Poista