27.9.2012

Millaisia kortteja rakastan?

En ole tainnut kirjoittaa tänne blogin puolelle minkälaiset kortit on mun suosikkeja. Joskus olen miettinyt että tekisin postauksen mun suosikkikorteista, mutta sitten kun oon alkanut katsomaan läpi mun kortteja niin suunnileen puolet mun saamista korteista on mun lemppareita. :D Ajattelin, että voisin sitten tehdä postauksen, joka antaa suuntaa mun korttisuosiskeista. Kuvissa on siis kortteja, jotka on mun mielestä on aivan ihania. Osan korteista olen saanut itse, mutta suurin osa on löydetty postcrossing-sivuilta. Mulla on muutamia intohimoja korttien suhteen, tälläisiä kortteja on/olisi ihanaa saada! 

-Aasialaiset ja afrikkalaiset ihmiset
-Afrikka tai aaasiatyyliset kortit
-Karttakortit eri maista
-Uskonnot  (Islam, Hindu, Buddha) 
-Maailma (maailmankarttakortit! <3)
-Villieläimet erityisesti kamelit, norsut ja kirahvit

Tää kirja oli mun lempikirja pienenä: Niinan pullapäivä! Haluaisin ehdottomasti tuollaisen kortin!
                      Minkälaisia kortteja te rakastatte?

6 kommenttia:

 1. 50-luku, etnisyys, nasevat aforismit, ihmiset, kuluneet kortit... ne taitavat olla suosikkejani. Tosin rakastan yli kaiken reetta isotupa-siltasen kortteja! ah! itsetekemät kortit on kanssa jotain mitä rakastan :)
  Tyhjiä kortteja miulta löytys parisen sataa... puuttuu vaan postikorttikamu :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HEI MUUTEN KIITTI! löysin siun blogista ohjeet et kuin voi hankkia itelleen kirjekavereita ulkomailta, noh, pistin tänää kirjekavereita hakuun ja nyt on jo tullu pari varteeotettavaa ns. hakemusta!

   Poista
  2. Oi tosi kiva juttu että oon auttanut kirjekavereiden löytämisessä. :) Oletko sä muuten postcrossingin jäsen? sieltä ainakin poatikorttikamuja löytisi. Kirjekavereillekin niitä kortteja voi lähetellä. :)

   Poista
  3. en oo, mutta kirjekaverit UKsta, Etiopiasta, Intiasta ja Singaporesta taitaa piisata! :)

   Poista
 2. Oon niin vasta alottanu postcrossingin etten oo vielä oikein ehtiny mieltyä mihinkään tiettyyn tyyliin tai aiheeseen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän sulle ajan mittaan tuu korttisuosikit selviksi. :)

   Poista