17.6.2013

Ehkä kaikkien aikojen paras postilöytö kirpparilta! ♥

Paljonko maksaisitte näistä kaikista kirjepaperiseteistä? Minä maksoin niistä yhteensä kaksi euroa! Siis oikeasti vain kaksi! Löysin nämä kirpparilta, ja nämä oli kahdessa euron maksavassa pusseissa. Lähes kaikki paketit on avaamattomia! Ilmeisesti joku on hamstrannut nuo Thaimaasta viivakoodien tekstien perusteella, ja sitten lopettanut kirjeenvaihdon, ja laittanut myyntiin.

10 kommenttia:

 1. Jöö en toki oo vihreenä kateudesta täällä! :D Noihan vois helposti olla kaks euroa kappale. Plääh, olispa kirppareilla useimmin kirjejuttuja :)

  VastaaPoista
 2. Heheh :D tai edes 50 senttiä paketti, olis myyjä saanut enemmän voittoa, kun mä olisin nuista melkein kaikki ostanut :D

  VastaaPoista
 3. Oiii ettäää vähänkö mäkin toivon löytäväni jotain tollasta joskus kirpparilta! Tollasesta löydöstä tulis kyllä ihan onnen kukkuloille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla tulee käytyä kirppareilla viikoittain, välillä löytöjä sattuu löytymään! :-)

   Poista
 4. vähän mahtavat löydöt oot tehny! :) todella kauniitakin vielä :)

  VastaaPoista
 5. eikä! eikä! kateus iski :o vau!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo löytyi ihan sattumalta kun kurkkasin alahyllylle taulun taakse. Ei tarvinut hetkeäkään epäröidä ostanko vain en :D!

   Poista
 6. Löysin blogiisi Karkkipäivä-blogin kautta ja tykästyin heti! :) Itsekin kirjeenvaihtoon, postcrossingiin ja suloisiin kirjepapereihin hurahtaneena luin postauksia suurella mielenkiinnolla. :)

  VastaaPoista