15.6.2013

Tällä viikolla lähetettyjä posteja

Kaikki tällä viikolla lähetetyt kirjeet on ensimmäisiä kirjeitä multa vastaanottajalleen. Mä oon nyt jo löytänyt aika monta uutta kirjeenvaihtokaveria,  jee! He ovat Kanadasta, Ameriikasta, Unkarista, Kiinasta ja Etelä-Koreasta. :-)
Nämä lähti Alankomaihin. Vastaanottajalla oli pitkä lista toiveita, mutta ne kaikki oli aika vaikeita toteutettaviksi. Katselin mun kortteja läpi siihen asti että meni hermot, ei hänelle löytynyt mitään!:D Lopulta valitsin tuon kortin. Hän toivoi värikkäittä kortteja ja onhan tuo aika värikäs.. Hän myös keräili eläin-,lintu-, ja lentokonepostimerkkejä muutamista tietyistä maista. Löysin kuin löysinkin muutaman :)
Amerikkalainen postcrossaaja toivoi kaupunki- ja yömaisemia. Toivottavasti tuo olisi mieluinen! Lisäksi hän toivoi täytettä sokeripussikokoelmaansa. Nyt hänellä on niitä noin 2000. Hänen tavoitteena on maailmanennätysrajan rikkominen, joka on 10 000.

6 kommenttia:

 1. sokeripussikokoelma, haha kuulostaa hauskalta :D kaikkea ne ihmiset keksii keräillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! :D Mä kans mietin että pitääköhän niiden pussien olla erilaisia. Ei kai se niin iso homma olisi kerätä, jos saisi olla samanlaisia. Tai parempi että mä en mitään mee sanomaan :D

   Poista
 2. Epäreilua että sulla on noita "uusia" muumipostimerkkejä. Ihan oikeesti, en saa niitä mistään Tampereelta, ja enkä ikinä kerkeä pääpostiin, josta varmasti löytäisi. Ärsyttävää, kun haluisin niitä, kun ovat niin veikeitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, toivottavasti säkin pääsisit mahdollisimman pian ostaman nuita!

   Poista
 3. Yleensä nämä sokeripussikeräilijät kyllä keräävät niitä kerta-annospusseja, joita on kahviloissa ja niiden pitäisi olla avaamattomia. Suomessa näihin ei kovinkaan monessa paikkaa törmää mutta muualla löytyy lähes joka paikasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa! Ei kyllä tullut mieleenkään eikä hän kyllä kirjoittanut muuta kuin sokeripussi. Katsotaan mitä hän tuosta sanoo!

   Poista