30.11.2013

Postimerkkien hintojen nousu (TAAS JA PALJON)

Minäkin voisin vähän raivota postin nousseista hinnoista! Tää on ihan käsittämätöntä että postimerkki maksaa pian EURON! Tälläkin hetkellä 0.85 euron hinta huimaa päätä, mutta pian pitäisi maksaa vielä reilusti enemmän! Eurohan on opiskelijalle ihan tosi paljon rahaa. Postimaksujen hinta nousee, koska kirjeitä ja kortteja lähetetään entistä vähemmän. Tokihan se vähenee, kun hinnatkin nousee kokoajan.
Eihän tämä varmastikaan vaikuta "tavallisiin suomalaisiin", jotka muutaman kerran vuodessa lähettävät tuttavilleen onnittelukortin. Mutta me onnettomat postiharrastajat, pliis suojelkaa meidän harrastusta! :( Edelleenkin pidän opiskelija-alennusta tai Postin kanta-asiakaskorttia hyvännä ideana. ;D

Jos olette Postcrossingin ja potikorttiperinteen puolesta, suosittelen että allekirjoitatte adressin. Se on helppo allekirjoittaa, eikä omaa nimeä tarvitse tuoda julki. Adressiin pääset TÄSTÄ.

4 kommenttia:

 1. On kyllä kohtalaisen liikaa yhden postikortin kustannukseksi, että ensin ostat kortin, joka pääsääntöisesti maksaa 1,20-1,50 ja siihen päälle euron postimerkki! On markkinoilla toki halvempiakin postikortteja, mutta tuo hintahaitari on useimmiten vastaantullut. Jokin alennussysteemi tms. metodi on ehdottomasti postiharrastajien käyttöön paikallaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, tuo on ihan totta! Postikortitkin on nykyään niin tajuttoman kalliita!

   Poista
 2. Vaikka itse käyn töissä ja saan siitä palkkaa, niin silti tuntuu että euro postimerkistä on IHAN LIIKAA. Kannatan kanssa, että joku "alennus"-systeemi olisi erittäin kätevä niille ihmisille, jotka lähettävät paljon postia. Tai olisi edes joku että jos ostaa merkkejä enemmän kerralla niin yhden postimerkin hinta olisi alempi.

  Ja inhottaa että esim. opiskelijoiden pussissa tämä tuntuu todella isolta lohkaisulta.

  Tässä Itella vähän kyllä nyt pissii omaan nilkkaansa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tuokin kuullostaa ihan kivalta, paljousalennus!
   Mun mielestä oli tosi huono veto nostaa postimerrkien hintaa kerralla non paljon!

   Poista