3.12.2013

Paketti Hong Kongiin

Jokin aika sitten lähetin Hong Kongiin paketin. Se meni perille yllättävän nopeasti kakkosluokassakin. Paketin lähetys tosin maksoi enenmmän kuin ajattelin, 11.20e, vaikka kyse oli 350 gramman paketista. En kyllä ihan kamalasti jäänyt harmittelemaan lähetyksen hintaa, vaikka se kukkaroa kovasti kevensikin; hän on lähettänyt minulle niin paljon kaikkea kivaa niin tottakai minunkin täytyy muistaa häntä.

 Hänen toiveissaan oli saada huulirasva, joten päädyin ostamaan suomalaiseen Lumenen Angry Birds-huulirasvaan. Lisäksi löysin halloween-karkkihyllystä tuollaisen hauskan vaahtokarkin. Ajattelin sen olevan vastaanottajalle hauska, poika siis kyseessä.
Hänen toiveissaan oli myös saada lohikeittoa. Tuollaisen samanlaisen paketin lähetin hänelle aiemminkin, ja hän tykkäsi siitä tosi paljon. Laitoin pakettiin myös pehmoiset passinkuoret.
 Ruotsin puolella käydessäni ostin karpalopatukan ja mustikkatikkarin (jossa muuten luki made in China, meneee takaisin sinne päin mistä on tullutkin :D)
 Tiimarista löysin myös tuollaisen hauskan ikuisesti kestävän muistilapun.
Tässä vielä kaikki kokonaisuudessaan.

5 kommenttia:

 1. Hinta johtu varmaan paketin isosta koosta! Eikö sitä ois saanu pienempään pakettiin? :) Tai ainakin kuvassa näyttää melko isolle. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä, mutta tuo laatikko kuitenkin meni aika täyteen!

   Poista
 2. Kivan erilainen paketti! :-) Minkä aikaa tarkalleen meni paketilla aikaa matkatessa, muistatko?

  VastaaPoista
 3. Thanks a lot :) i miss the salmon soup so much ! :D

  VastaaPoista
 4. Thanks a lot :D i le that salmon soup so much :P

  VastaaPoista