9.3.2014

Lähetettyä postia

Eräs kirjekavereistani on suuri Kimi Räikkösen fani. Hän on kertonut, että hänestä olisi mukavaa saada jotakin Kimi Räikköseen liittyvää tavaraa, mutta minulle ei ole tullut oikein mitään mieleen. Yksi päivä kuitenkin kirpputorilla tuli tämän formulakuskin kuvalla varustettu t-paita vastaan. Mietin, että kehtaisiko tuota lähettää, koska se on käytetty (mutta hyväkuntoinen kuitenkin), mutta ajattelin, että jos minä olisin jonkin henkilön suuri fani, niin ilahtuisin kyllä mistä tahansa häneen liittyvästä tavarasta. Jotenkin hän vaikuttaa sellaiselta henkilöltä, että tuskin hän pahastuu tuosta lahjasta. Lisäksi laitoin hänelle kirjeen lisäksi tarroja.
Kirje sekä pussillinen tarroja lähti kohti Indonesiaa.
Tässä Indonesian kirje valmiina. Millä muuten "brullaatte" kuvanne? Jotenkin tämän kuvan editoimisen jälkeen tuli sellainen olo että brullaus olisi ollut parempi. :D
 Tein tarra-swapin erään Etelä-Arfikkalaisen naisen kanssa. Tarkoituksena oli siis lähettää sata tarraa toisillemme. Mielenkiinnolla odotan minkälaisia tarroja häneltä saan!
Tarrat valmiina lähtöön.

10 kommenttia:

 1. Ite blurraan osoitteita ja kirjeitä Gimp-nimisellä ohjelmalla. :p

  VastaaPoista
 2. Mulla on photoshop jota käytän osotteiden yms. blurraamiseen :) Ihania kirjeitä sulla tässä! Mielenkiintoinen toi tarraswap, mä oon nähnyt sellaisia swap-botissa mutta en oo liittynyt kun tuntuu että en saa kasaan 100 KIVAA tarraa jotka kehtais lähettää :D Ja sitten kun ei tiedä että mitä sieltä saa takaisin, hmm...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti vinkistä :)

   Mulla tuli noita tarroja kasatessa kyllä itsellekin välillä sellainen fiilis, että "kehtaanko mä tätä tarraa laittaa" ja "entä jos se swap-kaveri lähettää super ihania tarroja ja sitten mua alkaa kaduttaa" jne :D

   Poista
 3. Minä ainakin blurraan kuvat ihan photoshopilla. :) Tosi kaunis tuo kirjekuori Indonesiaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Pitääpä joskus tutustua tarkemmin nuihin teidän vinkkaamiin muokkausohjelmiin!

   Poista
 4. Mä blurraan kuvani Gimpillä - ja ihmettelen puolestani, että millä "kaikki muut" lisäilee noita hauskoja piirroskuvia noiden tekstien päälle osoitteita peittämään... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä :)
   Haha, minä ainakin lisään niitä Picmonkey-ohjelmalla :)

   Poista
 5. Sulla on tosi ihana blogi, sitä on aina mukava lukea!! :) mulla on kanssa muutama kirjeenvaihto kaveri, ja muutama kelle lähetän paketteja, tänään sain sähköpostiini viestin että yksi mun paketti kavereista oli saanut paketin, mutta se oli vissiinkin kärsinyt postissa ja sitten postissa niitten oli pitäny pakata se uudelleen, ja se oli lähetetty johonkin security officeen, en osaa suomentaa sitä haha!! :) mutta kuulemma kaikki ole perille mennyt ehjänä ja kaikki tavarat oli pysynyt kyydissä mukana, haha!! :) mutta onkos sulle koskaan käynyt noin tai onko käynyt sillai ettei paketti ole ollenkaan mennyt perille, olisi mielenkiintoista kuulla!! :) oli kyllä pienoinen pettymys kun kuulin ku harmitti että niin oli käynyt... :( mutta onneksi tavarat ei olleet kadonneet tai koko paketti hävinnyt postissa!! Eli onko jotain hyviä pakkaus vinkkejä millä saa paketista kestävän, haha!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Onpa kiva kuitenkin että ne oli käyttänyt vaivaa ja aikaa että se paketti oli päässyt turvallisesti jatkamaan matkaansa! :)

   Mulla on ollut aika hyvä tuuri pakettien kanssa, sillä mulla ei tuu mieleen kuin yksi tilanne jolloin paketti ei olis mennyt perille. Silloin mä lähetin Ghanaan muistitikun mun kirjeenvaihtokaverille lahjaksi, kun se oli sitä pyytänyt. Se ei kuitenkaan koskaan mennyt sinne perille. Toisaalta ei kauhean ihmekään jos se oli varastettu kun se oli kehitysmaahan menossa ja kuitenkin vähän arvokkaampi juttu oli kyseessä.

   Kirjeitä on useammnin mennyt hukaan matkalla, ainakin muutaman kerran. :/

   Hmmm.. ehkä mun vinkkinä ois että pakkausteippiä voi käyttää ihan reilusti sen paketin teippaamiseen :D Ainakin mulla on tapana laittaa aika paljon teippiä vaikka se ei hirveen nätiltä näytäkkään. Se teippi kuitenkin auttaa jonkin verran sitä pysymään kasassa. Mutta ehkä kuitenkin mielummin turvallinen perillemeno kuin nätin paketin katoaminen ;)
   Ja sitten myös jos lähetät jotakin vaikka kirjekuoressa tai kuplamuovipussissa niin katsot että minkään terävä (vaikka esim. karkkilootan terävä kulma) vahingoita sitä pakettia. :)

   Poista