1.3.2014

Muumipostia maailmalle!

Mä oon vuosien aikana hamstrannut aika paljon Muumi-juttuja kirjeenvaihto- ja swapkavereille. Niitä on tullut osteltua, jos ne ovat olleet suhteellisen edullisia. Mulle oli kertynyt melko iso määrä Muumi-aiheisia juttuja. ja päätin Instagramin kautta kokeilla, jos löytyisi joku Muumi-fani, joka olisi kiinnostunut swappaamaan. Kiinnostuineita oli useampia, ja loppujen lopuksi päätin swapata kolmen henkilön kanssa. Tässä kuvat pakettien sisällöistä:

Tälläisen kasan juttuja laitoin singaporelaisen pakettiin. Kiiltokuvia, heijastin, purkkaa, penaali, kuvia, lyijykynä, tarroja, tikkari, hahmo ja pinssi
 Toinenkin swappikaveri oli singaporelainen. Hänelle laitoin kangaskassin, lyijykynän, hiirimaton, tikkarin, kuvia, tarroja ja kenkäkoristeen.
Kolmas paketti menee U.S.Aan. Hänen pakettiinsa laitoin myöskin kangaskassin, juomapillejä, tikkarin, pinssin, kuvia, heijastimen ja tarroja. Loppujen lopuksi en laittanutkaan tuota rusettia (se oli liian paksu ja sen takia lähetys olisi tullut kalliimaksi :D). Laitoin kuitenkin sitten lyijykynän sen tilalle.

6 kommenttia:

 1. The wonderful world of Moomin. Everyone would love this package!

  VastaaPoista
 2. Kiva kuulla, että on muitakin, jotka hamstaa kaikkea edullista ja pientä kirjekavereita ja swappeja varten! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :)

   Yleensä kun lähetän paketin tai jotakin kirjeen mukana niin ne on hamstrattuja :D Harvoin ostan jotakin vartavasten johonkin kirjeeseen tai pakettiin.

   Poista