25.6.2014

Makeaa postia Alankomaista

 Tein Alankomaalaisen naisen kanssa pakettiswapin. Minun toiveenani oli paikallinen purukumi, makeiset, kynät ja muut paperitarvikkeet. Huomatkaa yllättävän suuri postimaksu EU-maasta toiseen :o
 Tällainen paketin sisältö oli. Herkkuja oli monenlaisia ja niitä oli mielenkiintoista maistella! Lisäksi sain pari postikorttia, kasvonaamion/voidetta, kivoja papereita ja lyijykynän.
Itse lähetin hänelle nämä. Hänen toiveenaan oli paikallinen postikortti, muumitee ja karkit. Onneksi ostin lisäksi myös Fazerin sinisen suklaapatukan ja salmiakkia ennen paketin postittamista. Muuten lähettämieni juttujen määrä olisi tuntunut liian pieneltä.. :)

8 kommenttia:

 1. Ihanalta näyttää tuo saamasi paketti! :)
  maikinkotona.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Miten toin swap-juttu toimii käytänös? Tai siis mistä sellasia ilmotuksia tms. löytää, miten niihin otetaan yhteyttä ym.? Tämä asia on ollu pitkään minulle avoinna..(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon löytänyt nuo kaikki swap-parini Instagramista. Siellä on tosi paljon postijuttuja harrastavia henkilöitä joilta saan kommentteja, että voisinko swapata tai niiltä voi itse kysyä swappia. Jos olet Instagramissa tai innostut liittyä siihen, niin esimerkiksi mä seuraan siellä satoja postijuttuja harrastavia. Mun nimimerkki siellä on inlovewithposts ja sieltä näet ne mun seuraamat henkilöt. Ehkä niistä löytyis joku jonka kanssa swapata. :)

   Toisena mulla tulee mieleen Swap bot-niminen sivusto. Se koko sivusto on swappien tekoon keskittynyt. En itse ole tuohon sivustoon perehtynyt, mutta suosittelen kyllä tutustumaan siihen :-)

   Poista
 3. Ooohw. I know a lot of those dutch things. But that's because I am a dutch woman ;)
  I hope you enjoy this.
  I want you to know that I am a newbie at postcrossing and find you true someone else at blogspot.
  I hope you don't mind commenting on your post.

  Mariska
  New follower

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you for your comment! I don't mind at all :) Those snacks were delicious! :)
   Postcrossing is a great hobby! I hope you enjoy it! I have not sent postcards for a long time but I hope to send some soon. :)

   Poista
 4. Hei! Lähetät tosi kivoja posteja näköjään :). En muista mitä kautta päädyin tätä lukemaan, mutta katselin nuita hienoja kuvia ja sulla on niin erinäköisiä postikortteja, että pakko kysyä mistä ostat niitä? Itse etsin just kirjekaverille talvista kuvaa, mutta on vain onnittelukortteja ja jotain kukkapuskia, että pitäis ehkä mennä kirjakauppoihin tms.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Kiitos, kiva että tykkäät! :)
   Olen ostanut suurimman osan postikorteistani kirpputoreilta. Se on kyllä niin paljon tuurista kiinni milloin niitä kirppareilta löytää. Kirjakaupoissa tosiaan on paremmat korttivalikoimat ja kivempia kortteja kuin vaikkapa ruokakaupassa, ruokakaupat taitaa enemmän olla panostaneet onnittelukortteihin. Facebookin kirpputoreilta ja netistäkin voi löytyä kivempia kortteja!

   Poista