4.7.2012

Arvonta!Arvonta on päättynyt!
 
Lupasin järjestää arvonnan kolmenkymmenen lukijan kunniaksi, joten tässä se tulee! :)
Palkintoon sisältyy kaikki kuvassa oleva, eli:


   -Kaksi pakettia postikortteja (yht. 10 korttia)
   -Postikorttihaitari joka sisältää viisi korttia
   -Ensikuori
   -Koristetarroja
   -Tiputarroja (paketti sisältää kolme arkkia)
   -Yksi arkki 1.lk postimerkjejä (sis. 4 merkkiä)
   -Kirjekuoripaketti (sis. 10 kuorta)
   -Hello Kitty-tarroja
   -Kolme rullaa koristeteippiä

Säännöt


Osallistuaksesi sinun tulee olla julkinen lukijani Google käyttäjäraadin kautta. Jos et ole vielä lukijani, voit liittyä nyt ja pääset mukaan arvontaan. Liity klikkaamalla sivun oikeasta reunasta sinistä "Liity tähän sivustoon" nappia.


Osallistuaksesi jätä kommentti tähän postaukseen. Kommenttisi tulisi sisältää nimimerkkisi, jolla luet blogia ja toimiva sähköpostiosoitteesi, jonka kautta voin ottaa yhteyttä arvonnan voittajaan. Halutessasi voit kertoa miksi luet blogiani, antaa rakentavaa palautetta, kertoa risuja ja ruusuja yms.


Arvonnan suoritan netistä löytyvällä arvontasovelluksella.


Lisäarvat

1 lisäarpa - Mainostat arvontaa blogissasi tämän arvontapostauksen linkin sekä ensimmäisen palkintokuvan kera. Ilmoitathan minulle linkin postaukseesi/blogiisi, kiitos! :)

2. lisäarpa - Olit blogin julkinen lukija ennen tätä arvontaa

Ilmoitathan kommentissasi moneenko arpaan olet oikeutettu.

Arpaonnea! :) 


Arvonta päättyy 24.7.2012 klo. 00.0013 kommenttia:

 1. Tosi kiva idea tällainen arvonta.:) Luen blogiasi nimellä Neea ja sähköpostiosoitteeni on :

  smilehh@live.fi

  Blogisi on erittäin monipuolinen ja sitä jaksaa lukea.Todella omaperäisen näköinen ja aihepiiri kiinnostaa minua ainakin henkilökohtaisesti oiken kovasti.:)Rakentavaa palautetta en oikein osaa antaa koska blogisi on niin hyvä. (=

  Olen myös oikeutettu 2 arpaan,lisään kuvan ja ilmoitan blogissani että sinulla on täällä blogissa arvonta.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista ja osallistumisesta! :)

   Poista
 2. Luen blogiasi nimellä Fantasos, ja olen ollut lukijasi jo pitkään, joten täältä suunnalta osallistun kahdella arvalla.

  Luen blogiasi, koska aikoinaan itsekin harrastin postcrossingia ja tämän takia blogisi aihe on kiinnostava. Lopetin sen takia, että silloin rahatilanne ei antanut myöten postikorttien ja muiden tsydeemien ostamiseen. Elän ikään kuin sinun kauttasi tämän asian suhteen, ja on ihanaa katsoa miten paljon jaksat panostaa postikortteihin! :D

  Jos jotakin parannettavaa pitäisi keksiä, niin keskipalkki voisi olla hieman leveämpi ja kuvat suurempia, nykyisistä kuvista on vaikeaa saada selkoa ainakin tällä näöllä.

  Fantasos@windowslive.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mielenkiintoista! :D Mullakin välillä tahtoo olla sillain että rahaa ei postimerkkeihin oikein ole, mutta sitten pitää hamstrata merkkejä kun rahaa on. :D Jos voitat niin tuossahan olis kuitenkin sulle vähän "apuja" siihen että postcrossingia voisit ehkä vaikka jatkaakin. :)
   Olen itsekin miettinyt tuota keskipalkin leventämistä ja nyt voisin toteuttaa sen. Kuvia muuten saa isommmaksi niitä klikkaamalla. :)

   Poista
 3. Todella kivoja palkintoja. :)

  Luen blogiasi nimellä Almonda. Tykkään itsekin postcrossingista ja kirjeenvaihdosta. Suomalaisia kirjeenvaihtoon keskittyneitä blogeja on tullut aika vähän vastaan, joten blogisi kuuluu suosikkeihini senkin takia.

  ivylilycrafts@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kun tykkäät! :) Olen ihan samaa mieltä että varsinkin suomalaisia kirjeenvaihtoaiheisia blogeja on tosi vähän. Olisi kiva lukea niitä enemmänkin. Sun blogi on kyllä mun mielestä tosi mielenkiintoinen lukea ja teet tosi kivoja postauksia! :)

   Poista
 4. Luen blogiasi nimellä Charis-321.
  Sähköposti: Charis-321@luukku.com

  Todella kiinnostava blogi sinulla! Itse harrastan myös kirjeenvaihtoa. Jossain vaiheessa minulla oli jopa 30 hyvin aktiivista kirjekaveria (eli kirjeitä tuli suunnilleen 2/pv, huhhuh! :D), mutta nyt omistan vain pari kirjekaveria ja joidenkin kanssa olen jo tavannut ja olemme hyviä ystäviä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Huhhuh sullapa tosiaan on ollut paljon kirjeenvaihtokavereita. :D Vau tosi mukava kuulla että olet tavannutkin kirjeenvaihtokavereitasi! :)

   Poista
  2. Hei muuten olitko lukijani ennen kuin osallistuit arvontaan?

   Poista
 5. Nimellä Heiddd luen ja olin julkinen lukija ennen arvontaa.

  Luen tätä, koska suomessa on vähän postcrossing blogeja ja löydän täältä kivoja vinkkejä postcrossingiin ja kirjeiden kirjoittamiseen. :) Tämän blogin ansiosta innostuin postcrossingista alunperin!

  VastaaPoista
 6. Luen blogiasi nimimerkillä satus mail. Päädyin tänne kun etsin tietoa postcrossingista.

  Pidän blogistasi kovasti! Kauniita värikkäitä kuvia ja mielenkiintoista nähdä mitä toisten postilaatikko pitää sisällään! :)

  Esittelemistäsi kirjekuorista tuli mieleen lapsuudenaikainen kirjepaperi- ja -kuorikokoelma. Mihinköhän sekin on vuosien saatossa joutunut...

  Laitan linkin arvonnasta omaan blogiini!

  VastaaPoista
 7. Hei
  Tulen uutena lukijanasi mukaan arvontaan yhdellä arvalla. Tykkään mustavalkoisista postikorttikuvista, siksi itse on tullut aikanaan liityttyä postcrossingiin. Kirjevaihtokavereita minulla ei puolestaan ole. Blogisi on kivan monipuolinen, tykkään ensisilmäyksellä kovasti. Mikä tuo taustakuva on? Löytyykö siitä blogistasi lisätietoa?
  ahlfors(at)suomi24.fi

  VastaaPoista