17.2.2013

Cute package from Hong Kong

Alkuviikolla sain uuden saapumisilmoituksen ja päätin seuraavana päivänä lähteä bussilla hakemaan sitä. Vaikka tuo onkin lähin posti (n.5km päässä) niin ei kuitenkaan mikään helpoiten tavoitettava. :D Tuli seisottua kylmässä ja juostua bussiin mutta se kannatti. Paketissa oli syntymäpäivälahja minulle, ei haitannut vaikka se saapuikin myöhässä.

Paketista paljasui tosi söpö kännykkämaskotti ja purkki.


Purkki sisälsi tosi paljon tähtiä jotka lähettäjä oli itse taitellut ja kirjoittanut jokaisen sisään syntymäpäiväonnittelut minulle! Hän oli kyllä käyttänyt tosi ison vaivan ja kertoikin että se oli viikon urakka! :) Thank you a lot Peter! :)7 kommenttia:

 1. Moi, pakko kai uskaltautua kysymään... Kaipailisin kipeästi postimerkkejä yhteen projektiini (muodostan niistä taulun tietynlaisella kuviolla). Meneekö siulta postimerkkejä paljon hukkaan ja jos menee niin voisiko niitä saada tottakai korvausta vastaan? Tai osaisitko sanoa että mistä saisin postimerkkejä? Tartteisin niitä loppujen lopuksi useamman sadan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minkälaisia postimerkkejä tarkoitat? :) Siis sellaisia käytettyjä ja ihan minkä maalaisia tahansa?
   Multa löytyis melko paljon suomalaisia ja ulkomaalaisia käytettyjä postimerkkejä, lisäksi kirppareilla näkee joskus postimerkkejä tosin aika vaihtelevin hinnoin.
   Kyllä nuita omia joutais joistakin luopumaan ja ostamaan sulle jos joskus kirppareilla tulee vastaan?

   Poista
  2. Siis käytettyjä ja maallakaan (värillä, kunnolla, yleisyydellä jne) ei ole väliä, kunhan on postimerkki!! Mielellään ottaisin niitä vastaan ja korvaankin kunhan et vaan ihan maltaita pyydä :)
   Olen yrittäny ettiä kirppareiltakin mutta ei ole löytynyt, pööh...

   Poista
  3. Netistäkin muuten saa ostettua, esimkerkiksi Huuto,neitstä niitä käytettyjä :)

   Poista
  4. Juu kyllä mä niitä voisin sulle niitä laitella, en mä paljoa niistä pyydä :) Sovittaisiinko tarkemmin vaikka sähköpostilla?

   Poista
 2. Oi miten kiva paketti :) Viis kilsaa kuulostaa mulle mielettömältä matkalta, koska ite asun postista noin kilometrin päässä ja oon samassa rakennuksessa töissä. :D Töiden jälkeen onki sit aina helppo lampsia sinne kun menee ohi kumminkin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että kuin itselläkin olis posti noin lähellä! :D Täällä keskustassakin posti on ärsyttävässä paikassa :S

   Poista