23.2.2013

Muistoja vuosien takaa, osa 2

Tässä postauksessa esittelen muutamia kirjeitä lisää joita olen saanut pikkutyttönä. Aikaisemmin olen esitellyt kirjeitä tässä postauksessa.
Tämän kirjeen sain vastauksena elämäni ensimmäiseen kirjeenvaihtoilmoitukseen. Mun mielestä tämä tyttö oli tosi mukavan oloinen, mutta en saanut häneltä kirjeitä enää kahden kirjeen jälkeen. Olin kyllä aika kammottavan epähuolellinen kirjeiden kirjoittaja joten onko se ihmekään :D
Muistan hyvin kuinka kirjeittä kyseltiin paljon. Kerran jopa siskoni kanssa kirjoitettiin listaa jonka aiheena oli "mitä voi kysyä kirjeenvaihtokaverilta". Tyypillisiä oli just nuo lempiväri ja lemmikkikysymykset! :D Muistatteko tekin tuon?
Lyhyt ja ytimekäs kirje! Tuo kirjepaperi oli kyllä ihanaa mutta en kuitenkaan tainnut vastata hänelle..

8 kommenttia:

 1. Kyllä ne on hellyytäviä noi kirjeet siltä ajalta kun osaa just ja just kirjottaa :-D Lyhyestä virsi kaunis tosiaankin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! :D Ei sillon kyllä tullut mieleenkään että onpa tää kirje jotenkin tosi lyhyt :D

   Poista
 2. AIVAN ihania noi kirjeet :) Ite en oo tainnu ikinä saada iha noi lyhyitä tai ytimekkäitä kirjeitä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse sain nuo 7-vuotiaana, nuista tää kirjeenvaihtointo lähti :D

   Poista
 3. Ihania :3 Itselläkin oli kirjekavereita pienenä, mutta olen heittänyt ne kaikki pois. Nyt harmittaa, olisi kiva lueskella niitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin oon miettinyt että mitä mä oikeasti teen nuilla ikivanhoilla kirjeilläkin kun ne vie niin tilaakin, mut ei niitä vaan voi heittää pois! :-)

   Poista
 4. Hahaa, ihana tuo vika kirje .."mutta on kiire" :D Pitäisiköhän kokeilla samaa omiin kirjeisiin? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa mä oon aikoinaan saanut monia kirjeitä joissa on tuo samainen selitys :D "mun käsi väsyy", "pitää mennä nukkumaan" "kynästä loppuu väri"..... tuollaisetkin seitykset tuli mieleen :D

   Poista