11.2.2013

Kirjeitä ja kortteja

Lisää tammikuussa saatuja kortteja. Cambodia-kortti Venäjältä, rantakortti Saksasta, linnakortti Espanjasta ja mustavalkoinen kortti Ukrainasta. Kortti Espanjasta oli kirjoitettu Espanjaksi enkä ymmärtänyt paljon mitään :D  Olen opiskellut espanjaa pari kuukautta. Suosikkikorttini noista on tuo mustavalkoinen kortti, ihana! :)
Muistatteko kun vähän aikaa sitten esittelin Sri Lankasta tulleen teepaketin? Sain vähän jälkijunassa häneltä kirjeenkin jonka mukana oli joulukortti. Kirjeesä oli lisätietoa saamastani teestä, se on kuulemma tosi arvokasta ja parasta. :)
Lauantai-iltana päätin kirjoittaa muutaman kortin ja nyt matkalla on kortteja 13/13. Nuo kortit menivät Espanjaan, Kanadaan, Puolaan ja Alankomaihin. Rantakortti vasemmalla meni meriä ja rantoja toivovalle, Aku Ankka-kortti Disneytä ja sydämiä toivovalle,  rantakortti oikealla meni myöskin rantoja toivovalle, ja ylin laiturikortti vesistöjä ja ihmisiä toivovalle.
Tänään sain kirjeen Sloveniasta kirjeenvaihtokaveriltani :) Kirje oli kolmesivuinen ja hän kirjoitti esimerkiksi että saattaa päästä Au pairiksi kesällä Suomeen!
Viikonloppuna laitoin postiim myös kolmesivuisen kirjeen Marokkoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti