7.3.2013

Lähetettäviä posteja

Mulla on aika paljon postia odottamassa postitusta; kaksi kirjettä, yksi swap, viisi postcrossing-korttia ja yksi kortti kirjeenvaihtokaverille.

Tämä posti lähtee Valko-Venäjälle. Vastaanottajalle oli melko vaikea valita kortti vaikka hänellä oli pitkä lista toiveita. Hänellä oli toiveissa mustavalkoiset, ja lapsikortit joten ajattelin tuon olevan hyvä. Hänen profiilissaan luki myös että olisi todella mukavaa jos lähettäisin hänen tyttärelleen tarrjoja, joten laitoin niitä jonkin verran. Lisäksi hänen korttitoiveissaan oli Muumit ja Mauri Kunnaksen kortit joten päätin laittaa mukaan muutaman Muumi-kuvan ja Mauri Kunnas-postimerkkejä. Hänellä oli toiveissaan myös Geisha-kortit joten tämän takia valitsin tämän itsetehdyn kuoren hänelle. :)
Postcrossing-kortteja maailmalle. Japaniin, Etelä-Koreaan, Taiwaniin ja Saksaan. Oli melko hyvä tuuri maiden suhteen. En ole aiemmin lähettänyt korttia Etelä-Koreaan ja tiedän ainakin kaverini olevan nyt kateellinen mulle ;)
Sain swap-pyynnön kiinalaiselta tytöktä ja sovimme lähettävämme toisillemme muutakin kuin pelkästään kortteja.

Laitoin hänelle kuuden kortin lisäksi tarroja, purkkaa, tikkarin, teetä, kolikoita ja postimerkkejä.

9 kommenttia:

 1. Mäkin olen kateellinen noista Postcrossing korteista, mulla on lähtenyt varmaan 5-7 Postcrossing kortista kaikki Venäjälle. Olis kiva lähetellä muuallekin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihana tunne kun tietokoneen ruutuun tulee jonkun käyttäjän osoite joka asuu "harvinaisemmassa" maassa!

   Poista
 2. siis minne kaikkialle oikeen kirjotat! ja ihanii!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjeitä vai? :) Kirjeitä kirjoittelen Suomeen, Ruotsiin, Sloveniaan, Ghanaan, Sri lankaan, Marokkoon, Hong Kongiin, Kiinaan ja Taiwaniin, niistä maista mulla on kirjeenvaihtokavreita. Kuvissa olevat kirjeet sisältävät postit menee Taiwaniin ja Sri lankaan :)

   Kortteja tulee sitten lähetettyä Postcrossingin kautta ympäri maailmaa!

   Kiitos. :)

   Poista
 3. Hei! Millä muokkaat kuviasi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muokkaan Picmonkeylla ja Pixlr o-matic:illa :)

   Poista
 4. Hei,
  Juuri tuskailen tässä kiinalaisen swap pyynnön kanssa. mulle postissa sanottiin, ettei saisi rahaa tai elintarvikkeita (karkkeja) laittaa kiinaan. Menikö kirje perille :D jäin tässä miettiin ja tulin kysyy, joka on sinne laittanut kirjeissä muutakin pientä. tarkoitus olisi siis laittaa muutamia karkkeja.

  toinen asia. täytitkö tollaisen tulli lapun, mihin piti eritellä kaikki tuotteet kirjeen sisältä? sellainen annettiin postissa käydessä käteen :D

  stressaa, kun tuntuu olevan vaikeaa kaikki :D joten ajattelin kysyä neuvoa, joka on sinne postittanut aiemmin. Kiitos jo etukäteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun piti oikein tarkistaa onko tuo mennyt perille, ja olihan se! :) Mulla välillä unohtuu katsoa mitä mihinkin maihin ei saa lähettää.. :/ Nuo ainakin tuurilla oli mennyt perille, ehkä tuollainen pieni määrä ei haittaa, en sitten tiedä.. Mitäköhän ne postissa sanois?

   Kyllä mä liimasin sellaisen tulliluettelon, ei se oikeesti oo mikään vaikea juttu oo! Sellaisen siis liimaat kun lähetät eu:n ulkopuolelle jotain postia joka sisältää tavaraa. Raksitat siitä lahja-kohdan ja kirjoitat mitä sisältä löytyy. Esim: Sweets, chewing gum, teabag. Sitten laitat paljonko ne painaa ja paljonko ne maksoi. Sitten laitat päiväyksen ja allekirjoitat. :D Toivottavasti tästä oli jotain apua, multa saa yllä vapaasti kysyä jos ongelmia on. :)

   Poista
 5. Kiitos :) Auttoi paljon! Sain lähtemään paketin. Nyt saa jännittää meneekö perille ja missä ajassa heh

  VastaaPoista