8.7.2012

Esittelyssä kirjekuoreni - My envelopes

Ajattelin tehdä esittelypostauksen kirjekuorista jotka minulla on. En tiedä oliko tässä kauheasti järkeä, sillä kuvia tuli niin paljon, mutta toivottavasti se ei haittaa! :)



11 kommenttia:

  1. Olisitko kiinnostunut uudesta kirjekaverista? Etsin kirjekaveria ja vaikutat todella mukavalta ihmiseltä, jota oikeasti kiinnostaa kirjoittaa kirjeitä.

    Jos sinua kiinnostaa, voimme vaihtaa osoitteita sähköpostin välityksellä.
    Mun sähköposti:
    Charis-321@luukku.com

    Ymmärrän kuitenkin, jos sinulla on kiire näiden muiden kirjekavereiden kanssa kirjoittelemisessa... Yritän sitten vain etsiä muualta! :)

    VastaaPoista
  2. Voi jukra kun sulla on paljon kirjekuoria ja vieläpä ihania sellaisia. Kelpaisi mullekin osa !:D Pitänee vain käydä kaupoissa ostelemassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, niitä on vuosien varrella vähän kertynyt :D

      Poista
  3. Mulla olisi sellanen kysymys että kun lähetät ison laatikollisen postia ulkomaille,niin laitatko siihen jonkin lapun vai postimerkkejä että se menee perille ja vietkö paketin postiin itse ? Onko kallista lähettää iso paketti? (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kun laatikkomaisen paketin lähettää, niin aina pitää käydä postissa. Siellä ne työntekijät punnitsee sen ja hinta tulee sitten sen mukaan. Jos paketin lähettää EU:n ulkopuolelle, niin siihen pitää laittaa tulliluettelo, eli kirjoittaa sellaiselle postista saatavalle lapulle mitä se sisältää. Mutta älä huoli, kyllä ne siellä postissa kertoo mitä pitää tehdä, eikä se vaikeata oo. :) Paketin lähettäminen ulkomaille on melko kallista kyllä, mutta se on sen arvoista että ilahduttaa jotakin, ja ehkä saa jotakin paluupostissakin :)
      Esimerkiksi tuo paketin lähettäminen Ghanaan (
      http://inlovewithpostcrossing.blogspot.fi/2012/05/huomenna-postitettavaa.html) maksoi 2. luokassa 15 euroa, mutta ei se hirveästi harmita, kun hyvään tarkoitukseen se meni. :)Ja olihan tuo paketti tosi painavakin! Kannattaa siis lähettää jotakin kevyttä, jos haluaa halvalla päästä. :)

      Poista
    2. Okei,kyllä oli ajatuksissakin että se olisi sen arvoista kun joku oikeasti tarvii jotain.:) Suuri kiitos vastauksesta!(=

      Poista
    3. Ole hyvä vain, mielelläni mä vastaan kysymyksiin :)

      Poista
  4. OHHH this is absolutely adorable! Love your envelopes!!

    VastaaPoista
  5. Tosi ihania kuoria *w'

    VastaaPoista