20.4.2013

Kirppisostoksia

Tänään, kun muu perhe kävi kaupungilla hoitamassa asioita, mä poikkesin keskustan kirpputorille. Löysin sieltä hienoa kirjepaperia, jonka hinta oli vain 0.50 euroa. Mulla on aiemminkin ollut tuota kirjepaperia, mutta se on jo loppunut. Kassalle mennessäni kurkkasin kymmenen sentin korttilaatikkoon, ja sieltä sattui löytymään paljon tosi hienoja kortteja! En edes taida raskia lähettää noita afrikkalaiskortteja!

6 kommenttia:

 1. Vau, tosi kivoja löytöjä!! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos teille, mäkin tykkään paljon :)

  VastaaPoista
 3. Olen miettinyt, että voisin aloittaa postcrossingin. Olen aika huono englannissa, niin kielitaitokin voisi parantua ja rakastan erilaisia maita, niin olisi kiva saada kortteja niistä. :) Aloitanko yksinkertaisesti niin, että teen tilin tuonne postcrossingiin ja alan hankkimaan erilaisia kortteja, esim. kirpputoreilta yms? Miten homma sitten etenee?

  Kiitos ja jaksat auttaa! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huonon englannin taito ei pitäisi olla mikään suuri este, korttiin saa kirjoittaa niin paljon tai niin vähän kuin haluaa ja oon kyllä itse huomannut että mun englannin taito on parantunut tosi paljon postcrossingin ja kirjeenvaihdon kautta :)
   Joo, varmaan eka kannattaa tehdä se käyttäjäprofiili sinne, ja sitten kun haluat, niin lähetät ensmmäisen kortin. Siihen ruutuun tulee sen käyttäjän osoite ja profiili, ja profiilista kannattaa katsoa minkälaisia kortteja se toivoo. :) Eli kirjoitat sitten sille kortin, kirjoitat sen osoiteen, liimaat 1 lk postimerkin ja tosi tärkeää on kirjoittaa se ID-koodi joka on siinä osoitteen yhteydessä.
   Kortteja tosiaan voi hankkia miten haluaa, mulla on kertynyt itselle tosi paljon kortteja, oon ostanut aina jos on tullut jotain kivoja ja halpoja kortteja vastaan, suurimman osan kirpputoreilta.
   Mä oon joskus aatellut tehdä postauksen tuosta postcrossingista, mutta en oo vielä ainakaan tehnyt. Toivottavasti tästä oli apua ja kysyä saa jos on jotain kysyttävää, mielelläni vastailen :-)

   Poista
  2. Oli apua, kiitos :) Teinkin tuonne nyt käyttäjäprofiilin ja ajattelin ensi viikon aikana lähettää ensimmäisen kortin. Voisin tehdäkin jonkun postiblogin, kun kortteja on lähetetty ennemmän. :)

   Poista