5.4.2013

Paketti Kiinasta + revontulikortin metsästystä

Mulla on ollut koeviikko meneiillään ja mua on ärsyttänyt etten ole voinut kirjoitella kirjeitä.. Koeviikon iloksi kuitenkin olen saanut paljon mukavaa postia. Ajattelin esitellä ne muutamassa postauksessa ettei yhteen postaukseen tulisi niin paljon juttua ja teillekin jäisi iloa pitemmäksi aikaa. :) Lisäksi tämän päivän kirppiskierros tuotti mukavan yllätyksen kun ostin pussillisen kivoja kortteja 0.20 eurolla.

Mä sain swappyynnön Kiinasta. Hän toivoi revontulikorttia ja lupaukduinkin lähettämään sellaisen. Luulin että löytäisin sellaisen kaupasta helposti mutta sellaisen löytäminen ei ollutkaan ollenkaan helppoa. Tänään koulun jälkeen kävin sitten kuudessa eri kaupassa eikä yhdessäkään niistä ollut ainuttakaan revontulikorttia. Ainakin kirpputorilla ja Stockmannilla on ennen ollut, mutta ei niissä kummassakaan nyt ollut.. En kyllä aijo antaa periksi, kyllä mä jostakin löydän sellaisen kortin kun oon lupautunut sellaisen lähettämäänkin!

Sain myös vihdoinki vaihdettua sen sinisen otsikon mustaksi niinkuin oon halunnutkin!! :)

Nyt esittelyssä Kiinasta tullut paketti. Me välillä lähetellään toisillemme paketteja. Meille on jäänyt tavaksi että vaihdellaan paketteja, vaikka ei me ollakaan niin sovittu :DPaketissa oli kaikkea ihanaa (milloin paketit ei olis ihania :D). Se sisälsi kaksi postikorttia, tarroja, ihanaa kukkateippiä, kaksi karttaa ja ikkunakoristeen.

Tää on kuulemma ikkunakoriste, mutta mulla tuli mieleen että joskus käytän tätä pienenä pöytäliinala kiinalaisen teeastiaston kanssa. Sopii aika loistavasti yhteen!

12 kommenttia:

 1. Mulla entinen kiinalainen kämppis näytti ja anto muutaman tollasen samanlaisen "ikkunakoristeen" :) Sano että noita tehään Kiinassa ihan älyttömästi - kaikki leikellään varovasti KÄSIN ja niistä tulee tollasii aivan upeita luomuksii :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, tuota en tiennytkään, on ne kyllä tosi hienoja :) En tullut ajatelleeksi että tuo voi olla itse lähettäjän omatekemä! :o

   Poista
 2. Tuo kortti, missä lapset pitelee Kiinan lippua on tosi hieno, mäkin haluan tollasen mun kokoelmaan! :D

  VastaaPoista
 3. Mä olen kanssa saanut tuommoisia punaisia erittäin ohuita juttuja, enkä ikinä saanut selville mitä ne ovat :) Nyt tiedän :) Mä juuri katselin jossain revontulikorttia, mutta en juuri muista missä :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuon paketin mukana tuli kirje, jossa oli kaksi sivua, Ne kuitenkin oli jotenkin niin hyvin toisissa kiinni että luulin kijreen olevan vain yksisivuinen :D Mäkään en aluksi iennyt mikä sen tarkoitus voisi olla, mutta siinä tokalla sivulla sitten luki kun "löysin" sen :D

   Poista
 4. Täällä on myynnissä revontulikortteja, mutta en tiiä ootko valmis tilaamaan netistä... Tuo kauppa on kyllä aivan ihana, ja siellä on hyvä ja nopea palvelu! :-)

  http://www.postcardgarden.com/super_search.php?search=revontuli&x=0&y=0

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin näyttäis olevan :) Ajattelinkinn että netistä varmasti löytyisi mutta en ole koskaan netistä tilannut mitään, ja maksutapa tulee ongelmaksi kun mulla ei verkkopankkia, paypalia tai muuta oo...

   Poista
  2. Jep, se on ongelmallista... Toivottavasti löydät kaipaamasi kortin jostain! Onhan se kiinalaiselle (tai kenelle vaan ulkomaalaiselle) uusi juttu nuo revontulet, vaikka sitten kortin kautta nähtynä! :-)

   Poista
  3. Sanopa muuta! Pitää vaan ahkerasti jatkaa metsästystä ja kysyä jos mun kaverilta sellainen sattuis löytymään. :)

   Poista
 5. Juuri viime viikolla näin revontulikortteja pariakin erilaista Suomalaisessa kirjakaupassa. Ne olivat samassa telineessä Suomi ja kotikaupunkimme korttien kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon katsellut Suomalaisesta kirjakaupastakin, mutta ei sielläkään oo näkynyt, ehkä voisin käydä uudestaan katselemassa. :)

   Poista