26.4.2013

Tänään matkaan lähteneet kortit


Eilen mulle tuli postista saapumisilmoitus, ja tänään kävin hakemassa sen paketin. Tuo postitoimisto on kyllä jotenkin ärsyttävässä paikassa, bussilla pääsee, mutta bussia pitää sitten odottaa tosi kauna kun paketin on hakenut. Pyörälläkin kyllä pääsisi, mutta tänään pääsin autokyydillä. Paketti oli Hong Kongista, ja sisällön esittelen myöhemmin. :)
Tänään myös laitoin kortteja postiin. Nyt ei ole enää varaa lähetellä kortteja ainakaan vähään aikaan... Nuo meni sellaisille käyttäjille, joilla melkein kaikilla oli "tylsät" profiilit, tai siis suurimmalla osalla luki, että mikä tahansa kortti on kiva. Musta on kivempi, jos ihmisillä on toiveita. Mulla onkin vähän tapana lähettää sitten sellaisille käyttäjille "huonompia" kortteja... Mä itse usein lähetän naisille kukkakortit, mutta miehet on vähän vaikeampia tapauksia. :D Tykkäättekö te enemmän, jos on käyttäjällä lukee profiilissaan korttitoiveita? Minkälaisia kortteja te yleensä lähetätte sellaisiille, joilla toiveita ei ole?

10 kommenttia:

 1. Mulla riippuu vähän omasta mielialasta, miten tarkkaan tutkin niitä korttitoiveita. Sitte jos profiilissa on kauheen yksityiskohtanen ja jotenki ylimieliseen sävyyn kirjotettu lista sopivista korteista ja lisäksi käskyjä siitä millasia kortteja ei missään nimessä sais lähettää, niin hyvin helposti provosoidun siitä ja postiin lähtee joku ihan peruskortti.

  Miehille on kyllä joskus tosi hankala keksiä lähetettävää, ku omassa korttivarastossa tuppaa olemaan paljon aika naisellisia kuvavaihtoehtoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! :) Mä yleensä melkein aina lähetän ihmisille parhaani mukaan sellaiset kortit, mitä ne toivoo. Se on inhottavaa, kun kuitenkin itse joskus saa sellaisia kortteja jotka ei oo yhtään omiin toiveisiinkaan iittyviä..

   Poista
 2. Mä laitan yleensä ihmisille, joilla toiveita ei ole, mielestäni rumia kortteja ja postimerkkejä (esim. punaisia revontulimerkkejä). Mulla on aika harvoin osunut miehiä kohdalle, mutta laiva-aiheisia yleensä heille laitan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, kun he kerta kertovat tykkäävänsä mistä tahansa kortista niin miksipä ei voisi mitätahansa korttia heille laittaa. Miehille itsekkin oon lähettänyt laivoja, muita kulkuneuvoja ja esimerkiksi maisemia tai turistikortteja.

   Poista
 3. Tykkään jos on paljon toiveita,koska välillä niistäinspiroituu ja jokunen kerta olenkin lähettänyt kortin lisäksi jotain muutakin.esim lejtileikkeitä suosikki bändeistä..
  Itselläni on myös paljon toiveita,koska en halua kaupunki kortteja(vaikken sitä profiilissa sanokkaan) niin ajattelen,että jokaisella saattaa olla edes jotain muuta :)
  Usein minullakin tulee kortti toiveettomille käyttäjille lähetettyä niitä tylsimpiä kortteja,koska haluan jättää ne spesiaalit niille,jotka oikeasti haluavat erikoisempia kortteja :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon ihan samaa mieltä! :) Ihmisiä on kiva yllättää ja käyttää vaivaa siihen että se vastaanottaja tulis iloiseksi :)

   Poista
 4. Juu mustakin on kivaa kun on toiveita :D Se on kiva ajatella että täyttää jonkun ihmisen toiveen :D Sit jos ei oo toiveita ja varsinkin jos on muutenki tylsä profiili niin tulee tosiaan läheteltyä vähän noita "huonompia" kortteja tai sellasia mitkä on jo pitkään lojunu eikä oo mitenkään erityisiä :D Monet maisemakortit on esimerkiks sellasia. Ja ne sopii miehille ja naisille :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä pitkät toivelistat on kivoja, tosin silloin saattaa tulla vähän sellanen tilanne että ei osaa valita korttia. :D

   Poista
 5. Minustakin on vähän tylsää, jos ei toivo mitään. Ja erityisen ikäviä ovat profiilit, joissa joko ei ole mitään tekstiä tai ei kerrota itsestä mitään. Silloin korttia on ihan erityisen vaikea valita ja lähetän myöskin noissa tilanteissa jotain peruskamaa.

  Olen myös pettynyt, jos vastaanottaja ei kirjoita siihen Hurray - viestiin lainkaan tekstiä minulle =( .

  Aivan ihana tuo Japanista tullut swap. Onko ne swapit jotain ns. kahden kesken sovittavia vaihtoja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, tyhjät profiilit, varsinkin ilman profiilikuvia on kans aika tylsiä! Silloin vastaanottajasta ei oikeastaan tiedä yhtään mitään.. Se on ikävää, jos on käyttänyt melko paljon vaivaa korttiin, ja vastaanottaja ei kommentoi sitä korttiamitenkään saati sitten kiitä. Onneksi noita tekstillisiä profiileja tuntuu olevan suurin osa. :)

   Kyllä, swapit olen sopinut postcrossingissa yksityisviestien kautta. Tässä tapauksessa japanilainen nainen otti muhun yhteyttä ja ehdotti että vaihtaisimme muutamat kortit. :)

   Poista