23.8.2013

Kysymys


Jos saatte (ihania) tarroja kirjeiden mukana, mitä teette niille? Säästättekö, käytättekö vai mitä?
Eilen vanhoja kirjeitä ja paketteja selaillessa vastaan tuli ihania tarra-arkkeja. Toisaalta nuita ei raski käyttää, mutta toisaalta mitä niitä säästelläkään..

9 kommenttia:

 1. Mä käytän aina tarrat mitkä saan :) Joskus niitä panttaa hieman kauemmin, toisinaan niitä alkaa käyttämään heti :)

  VastaaPoista
 2. Ite en tarroja harrasta, mutta jos harrastaisin, niin varmaan säästäisin joka arkista vaikka muutaman hienon ja käyttäisin loput :)

  VastaaPoista
 3. Mä pistän samaan säästöön kaikkien muidenkin tarrojen kans ja käytän ihan normaaliin tapaan (eli joskus sadan vuoden päästä, mä panttaan ihan hirveesti:D)

  VastaaPoista
 4. ne vähäset mitä tähän mennessä on tullu ni oon kyllä käyttänyt, toki ne hienoimmat tekis kyllä mieli säästää..mutta onhan se mukavaa laittaa hyvä kiertämään :DD

  VastaaPoista
 5. Käytän, eiköhän ne oo sitä varten kirjeen mukana laitettukki :)

  VastaaPoista
 6. Mä kerään yhteen boksiin, no tällä hetkellä pahvilaatikkoon, kirjeiden mukana tulleet extrat, ja pistän osan eteenpäin jos en tykkää. Tarroja liimailen kalenteriin ja laitan liimailen kirjeisiin. Käyttöön siis vaan.

  VastaaPoista
 7. Mä teen just silleen, et säästän hienoimmat ja loput käytän. ^^

  VastaaPoista
 8. Käytän ne, koska ei niille oikein muutakaan käyttöä ole ja mitäs niitä säästelemänn kun ne on käytettäviksi tarkoitettu!:)

  VastaaPoista
 9. Minussa on hieman hamstraajan vikaa ja tarroja tulee säilöttyä mahdollisimman pitkään. Mulla on aivan liika tarroja varastossa, pitäisi alkaa käyttämään niitä :D

  VastaaPoista