11.8.2013

Saatuja kortteja osa 1

En ole pitkiin aikoihin esitellyt täällä blogissa saamiani kortteja, ja ajattelin että voisin nyt esitellä näitä muutamassa eri osassa.
Tämä kortti tuli Japanista. Lähettäjä kysyi olenko kuulut tuollaisista naisista. Joskus olen nähnyt tuolaisia kuvissa, mutta en oikein tiedä mikä tuon pitkäkaulaisuuden tarkoitus oikein on, olisi mielenkiintoista tietää enemmän!
Tämä tuli Italiasta. Italiasta en olekaan kauhean monia kortteja saanut! Tämä kortti taitaa olla aika vanha. On hieno mielestäni!

Tämä oli sellainen kortti joka pisti vähän ärsyttämään, turistikortti, joista en tykkää. Kortin tekstinä oli "Lähetän tämän kortin Puolasta. Annan sinulle osoitteeni, lähettäisitkö minulle kortin jossa on maisema kotimaastasi tai alueestasi"... En hänelle ole korttia valitettavasti lähettämässä. Eri asia jos hän olisi lukenut profiilini ja huomannut etten pidä turistikorteista, ja lähettänyt jonkin kortin josta tykkään.
Tämä tuli Venäjältä. Hänellä oli mennyt hieman pitkään kortin lähetyksessä, sillä hän halusi löytää kortin josta tykkään (ei haittaa!) Jos ihan oikein ymmärsin, niin hän on itse maalannut tuon kuvan, tai sitten hän oli tehnyt omistamastaan kuvastaan postikorttiversion.
Tämä on mun suosikki tämän postauksen korteista! Norsut kuuluu mun suosikkieläimiin. Tämä tuli Alankomaista.


6 kommenttia:

 1. Noi kaksi alimmaista korttia on kyllä kivoja! Itseänikin suunnattomasti ärsyttää turistikorttien saaminen, ne kun ei ole oikein koskaan kauniita/nättejä. Ja mulla lukee että maisemakortteja ois kiva saada, mutta ei turistikortteja. Se taidetaan ymmärtää että kyllä turistikortteja! :D Argh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niin mustakin. :)
   Niimpä, mustakin joskus tuntuu että mun profiilista ymmärretään jotakin joskus väärin!

   Poista
 2. Noi pitkäkaulaset on jotenki pelottavan näkösiä! :D
  Mut toi norsukortti on tosi söpö! :)

  VastaaPoista
 3. Syy siihen miksi jotkut lähettää nuita turistikortteja on se ettei kaikkialla ole kaupoissa samanlaista korttivalikoimaa kuin Suomessa. Olen asustellut vähän siellä sun täällä ja etenkin Keski-Euroopassa pienemmissä kaupungeissa on tosi hankalaa löytää muuta kuin joko turistikortteja tai 2-os onnittelu- ja joulukortteja. Eikä muualla nettishoppailu ole niin yleistä kuin meillä täällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kyllä, olet oikeassa. Käydessäni Turkissa huomasin myös että suurin osa korteista on turistikortteja.
   Tiedän että U.S.Asta löytää paljon erilaisia kortteja, mutta sieltä usein tulee turistikortteja. Mutta on sielläkin kyllä varmasti alueita josta ei muita kortteja kuin turistikortteja löydä.

   Poista