18.8.2013

Paketti Hong KongiinMusta ja mun hong kongilaisesta kirjekaverista on tullut paketitikaverit, lähettelenne siis toisillemme paketteja kirjeiden sijasta. Tällä kertaa lähetin hänelle karkkia Ruotsista, sekä muutamia suomalaisia erikoisuuksia. Kun kävin Tuurin kyläkaupassa, tuohon sarjaan kuuluvia teepaketteja oli niin paljon erilaisia, ja niin paljon suomialaisia makuja kuten mustikkaa, lakkaa ja muita marjoja. Ne maksoivat vain euron paketti. Itse ostin tuon lakkateen lisäksi Suomi-teetä. Hän on jo nyt saanut tuon paketin, mutta en halunnut laittaa kuvaa tänne näistä sillä viimeksikin hän mokoma kävi täällä katsomassa mitä on saamassa. :D

Meistä on tullut muutenkin huikean hyvät kaverit, chattailemme lähes päivittäin Whatsappissa. Hänestä on tullut todella tärkeä ystävä. Tää on ihan uskomattoman hienoa kuinka on oikeasti jolle kertoa kaikesta, jutella milloin tahansa. Vaikka hän onkin kaukana, emmekä ole tavanneet koskaan, tuntuu mahtavalta omistaa tuollainen ystävä. Hän lähti viikoksi Australiaan, emmekä voi chattailla sinä aikana. En olisi uskonut että voisin tuntea näinkin paljon ikävää. Jonain päivänä tapaamme, ainakin toivomme niin. :-)

4 kommenttia:

 1. Oiii ihanaa että noinkin yllättävää kautta voi syntyä niin hyviä ystäviä :'--3

  VastaaPoista
 2. Ihanan näköisen paketin olit laittanut. Itsekin toivon että saisin vielä tuollaisen kaverin jonka kanssa lähetellä paketteja ja tsättäillä vaikka whatsupissa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toivotaan parasta että löydät! :)

   Poista