4.8.2013

Pikkupaketti Turkkiin

Mä olin kans just sellainen, etten oikein tajunnut Instagramin hienoutta. Mutta nyt mä oon tajunnut sen, kun mä loin oman profiilin sinne. (Nimimerkki: inlovewithposts) Instagramin kautta mä oon saanut toisten kuvista paljon inspiraatiota omiin posteihin, löytänyt loistavia kirjeenvaihtokavereita ja sopinut swapeista. Kuinka helppoa se onkaan sen kautta!
Tällä viikolla huomasin juurikin Instagramissa yhden kuvan, jossa turkkilainen oli lähettämässä aivan ihanaa kangaskassia kirjeenvaihtokaverilleen. Kuvatekstissä kans luki, että jos joku on kiinnostunut myös saamaan sellaisen kassin, niin saa ilmoittautua. Mä ilmoittauduin, ja toki kans tarjosin, että lähetän vastalahjaksi jotakin. Erikoistoiveita vastalahjoihin ei ollut, joten aloin katselemaan mitä hänelle lähettäisin. Keksin lähettää kerran kirpparilta ostamani postikorttiriipuksen (ostin niitä muistaakseni viisi kahdella eurolla), ison nipun kirjekuoria, tarroja, itsetekemän avaimenperän hänen nimensä alkukirjaimella ja tikkarin.

8 kommenttia:

 1. Mä oon sun kanssa samoilla linjoilla, en tajunnu ennen mitä hienoa siinä Instagramissa muka pitäisi olla, mut sitkun loin sinne tunneksen niin aukes ihan uus maailma! Siellä on kaikilla posti-ihmisillä jotenkin sellainen yhtenäinen tunnelmakin, ja kaikki on niin kivoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, niinpä! :) Jotenki muiden kanssa osaa olla avoin ja kommentoida helposti :)

   Poista
 2. Ihana toi postikortti riipus. Oon instagram-aktiivikäyttäjä, mutta mä en olekkaan tajunnut soveltaa sen käyttöä noin. Pitää kokeilla!

  VastaaPoista
 3. Miten siel Instagramissa löytää just näitä tyyppejä jotka laittelee kuvia mail artista tai kirjeistä? :S Mul on siel profiili mut käyn siel nii harvoin et joka kerta oon unohtanu salasanani :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Esimerkiksi silleen että haet hakusanalla "penpal", niin sieltä kyllä löytyy aiheeseen liittyviä kuvia, ja sitten katsot kuka se on julkaissut ja voit alkaa seuraamaan sitä :) Monilla ihmisillä on pelkästään kirjeenvaihtoon painottuneita profillteita siellä. :)

   Poista